Rust in je Leven

De opzet

In een introductiegesprek, dit mag telefonisch, maar kan ook op de praktijk, spreek ik de werkwijze met je door en hoor ik graag jouw verwachtingen van dit coaching traject.

Het gehele traject bestaat uit 8 weken met daarin oefeningen (vanuit de mindfulness filosofie) die ik bij je zal introduceren en krijg je thuiswerk waarbij we telkens in de volgende sessie jouw ervaringen zullen evalueren.

Carin zittend aan tafel

Laat je niet leven, maar leef jouw leven op jouw manier!

“Ze is iemand die goed kan luisteren, daadkrachtig is. Ze is recht door zee en is een warm gevoelsmens met een open niet veroordelende houding. Dit waren voor mij de eigenschappen waardoor ik bij haar een mindfulness training ging volgen.”

Carry

Praktijkruimte

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 550,-

Je krijgt hiervoor:

  • 8 sessies van 1,5 uur 1 op 1 coaching
  • Werkboek, theorie training
  • Usb-drager met oefeningen
  • 1 wandelsessie, nader te bepalen in het traject

Na afronding van dit traject vindt er na 4 weken een evaluatiegesprek plaats.

Wanneer er behoefte bestaat om na dit gesprek of wellicht later nog een losse sessie te boeken of een vervolgtraject te volgen dan is dit bespreekbaar.

Ervaringen van degenen die je voor gingen

“Carin is zorgzaam en attent en heeft oog voor wat anderen nodig hebben. Ze is altijd goed voorbereid en kan goed communiceren. Ze weet heel goed waar ze het over heeft als het over mindfulness gaat.”

Metteke

“Carin kan goed inschatten wat iemand nodig heeft, kan de hulpvraag goed inschatten ook op intuïtie. Ze is zorgzaam, geduldig en meer dan begaan met haar klanten, je voelt je snel op je gemak bij haar.”

Marlène

“Carin kan goed luisteren maar neemt ook non verbale communicatie en sfeer goed waar. Ze kan snel de vinger op de zere plek leggen. Een training bij haar volg ik omdat ik haar vertrouw, ze is kritisch en eerlijk”

Annelie